Wij streven ernaar je tijdens de aankoop van een product in onze webshop zo goed mogelijk te informeren over de pasvorm, maten, materiaal en print. Al onze producten worden uitvoerig gecontroleerd voordat deze met zorg naar je worden verzonden. Op deze manier zorgen we dat retourzendingen zelden voor hoeven te komen. Heb je desondanks toch een goede reden om een product retour te zenden, dan bieden wij deze mogelijkheid.

Bij MHLV heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 7 dagen na factuurdatum. Hieronder zullen we je de stappen uitleggen die loorlopen dienen worden:

1. Stuur binnen 7 dagen na factuurdatum een e-mail naar info@MHLV waarin je duidelijk vermeldt:
- wat de reden is van retourerneren;
- het ordernummer dat op de factuur staat;
- welk(e) product(en) het betreft.

2. Je stuurt de producten, op eigen kosten, terug naar het postadres:
MHLV fashion
P/a Schoenmakersstraat 10
6041 EZ  ROERMOND

3. Na ontvangst van je retourzending zullen we samen zoeken naar een passende oplossing. 

Houd er rekening mee dat wij retourzendingen alleen in behandeling nemen als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.

SALE-items:
- Wanneer je een item hebt besteld en deze later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet meer met terugwerkende kracht verrekenen.
- Het retourneren van SALE-items is uiteraard gewoon mogelijk. Er wordt dan, in plaats van een terugbetaling, een tegoedbon in de vorm van een eenmalige kortingscode verstrekt.

© 2018 - 2021 MHLV | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel